Wil je meer informatie?

Michiel Westra

06 4435 1548

envelop   linkedin mi TwitterWhite

Ivo van Dinteren

06 4643 7515

envelop   linkedin mi TwitterWhite

embodyment2016 def


Embodyment is een programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. In tegenstelling tot ons hoofd, blijkt het lichaam ons veel beter te vertellen wie we zijn, wat we willen, hoe we ons tot anderen verhouden en welke beslissingen juist zijn voor ons. Ondanks de grote hoeveelheid informatie die er in de wereld te vinden is, putten we niet of nauwelijks uit misschien wel de belangrijkste bron die we altijd tot onze beschikking hebben.

Het programma is ontwikkeld samen met Sydney Leijenhorst; eigenaar en oprichter van Integral Life & Training Centre KenKon, waarbij we tevens nauw samenwerken met shiatsu therapeut Floris Lemmen (werkzaam vanuit de Twaalf Sprengen).

De inhoud van het programma bestaat uit periodieke lichaamsgerichte trainingen, afgewisseld met groepsreflectiebijeenkomsten, individuele begeleidingsgesprekken en lichaamsbehandelingen.

Start

Dit programma start jaarlijks in oktober en vindt plaats bij Integral Life & Training Centre KenKon in Wageningen.

Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bedoeld voor professionals in de volle breedte die op een pragmatische en diepgaande wijze hun lichaamsbewustzijn willen vergroten en hiermee een flinke ontwikkelingsimpuls willen geven aan hun persoonlijk leiderschap.

Kosten

De investering voor dit jaarprogramma bedraagt €3.500 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.

Informatiebijeenkomst

Op dit moment staan er geen informatiebijeenkomsten ingepland. Ben je geïnteresseerd in het programma of wil je meer informatie, neem dan hier contact met ons op.

logo kenkon1twaalfsprengen